Huis kopen wordt aantrekkelijker dan huren

Wijzigingen, voorwaarden en de gevolgenDe betaalbaarheid van koopwoningen is de afgelopen jaren enorm toegenomen. Dit is goed nieuws voor huurders. Vooral voor die huurders die twijfelen of het voor hen inmiddels interessanter is geworden om te kopen in plaats van te huren. De lage huizenprijzen en de lage hypotheekrente maken dat de maandlasten relatief laag blijven bij koop. Kortom, de betaalbaarheid van een huis is sinds jaren niet zo gunstig geweest.

Koopwoningen zijn een steeds betere optie voor huurders
Steeds vaker kunnen we onze relaties adviseren om een huis te kopen in plaats van te blijven huren. En wat is nou mooier dan te investeren in je eigen stenen en je eigen thuis?
Lees meer

Kan mijn nieuwe geliefde rekenen op mijn partnerpensioen?
De meeste pensioenregelingen kennen een partnerpensioen. Echter, dit pensioen is bestemd voor de huwelijkspartner of de geregistreerde partner. Het is dus niet altijd voor degene met wie wordt samengewoond.
Lees meer

Uw kind maakt een wereldreis of gaat in het buitenland stagelopen
Het globetrottergevoel bij onze tieners en twintigers maakt dat zij met gemak hun spullen oppakken om te gaan reizen. Als ouders zijn we trots, maar kijken we ook mee of zaken wel goed geregeld zijn.
Lees meer

U kunt bij ons terecht voor allerlei soorten financiële vragen
Iedere ondernemer moet in zijn werk flexibel zijn. De wensen en vragen van klanten veranderen tenslotte met de tijd. Dat geldt ook voor ons.
Lees meer

Wilt u meer weten over uw individuele situatie? U bent slechts één telefoontje of email van ons verwijderd. Wij nemen graag tijd voor u.
Bel (0115) 61 28 05 of maak een afspraak via ons contactformulier.

CONFIDO HEMELAAR DE MEIJER - vertrouwd verzekerd!

Realisatie: TiDi Graphics