Financieƫle wijzigingen in 2015

Wijzigingen, voorwaarden en de gevolgenAls uw financieel adviseur zien we het als onze belangrijkste taak om u te helpen bij het afdekken van de risico’s die u loopt. Dat doen we door u hulp te bieden bij het verzekeren, maar ook door u adviezen te geven hoe u bepaalde risico’s kunt voorkomen.
Graag werken we met u vanuit een totaalplaatje om zaken goed op elkaar af te stemmen. Door een dergelijk overzicht kunnen we u ook gericht informeren over specifieke ontwikkelingen die voor u van belang kunnen zijn.

Risico’s van off-piste skiën
Veel mensen boeken hun ski-vakantie via internet en vinken daarbij de optie ‘skivakantie-verzekering’ aan. Daarmee gaat men er van uit goed verzekerd te zijn voor de vakantie. Maar wist u dat bij veel verzekeringen de schade als gevolg van off-piste skiën niet wordt vergoed?
Lees meer

Hoe zit het met de AOW-toeslag vanaf 2015?
Stel, u bent nu met pensioen maar uw partner nog niet. U ontvangt als AOW-gerechtigde dan een toeslag boven op uw AOW-pensioen, als uw partner nog geen AOW heeft en niet te veel verdient. Echter, op 1 april 2015 vervalt deze toeslag.
Lees meer

Als u een ander helpt, bent u dan wel goed verzekerd?
In deze tijd waar iedereen op de kleintjes let, maken veel mensen gebruik van vrienden die helpen met een klusje in of rond het huis. Met of zonder vergoeding. Maar wat als er iets fout gaat. Hoe zit het dan met de verzekering?
Lees meer

Hypotheek en vaste lasten verzekeren
Onze relaties zoeken zekerheid. Het is onze taak om hen dat te bieden. Zoekt u zekerheid rond het kunnen betalen van uw vaste lasten? Dan zal de volgende informatie interessant voor u zijn.
Lees meer

Wilt u meer weten over uw individuele situatie? U bent slechts één telefoontje of email van ons verwijderd. Wij nemen graag tijd voor u.
Bel (0115) 61 28 05 of maak een afspraak via ons contactformulier.

CONFIDO HEMELAAR DE MEIJER - vertrouwd verzekerd!

Realisatie: TiDi Graphics