Huis kopen wordt aantrekkelijker dan huren

Wijzigingen, voorwaarden en de gevolgenDe betaalbaarheid van koopwoningen is de afgelopen jaren enorm toegenomen. Dit is goed nieuws voor huurders. Vooral voor die huurders die twijfelen of het voor hen inmiddels interessanter is geworden om te kopen in plaats van te huren. De lage huizenprijzen en de lage hypotheekrente maken dat de maandlasten relatief laag blijven bij koop. Kortom, de betaalbaarheid van een huis is sinds jaren niet zo gunstig geweest.

Maakt u gebruik van het lage btw-tarief of verhuist u liever?
Het Kabinet heeft het voornemen heeft om het lage btw-tarief van 6% op een verbouwing of renovatie te verlengen tot juli 2015. Als u uw huis wilt uitbreiden of opknappen dan is dit goed nieuws, maar maakt u misschien ook aan het twijfelen: gaan verhuizen, of toch gaan verbouwen?
Lees meer

De spaarrente is dramatisch laag, welke alternatieven zijn er?
Wat is beter? Sparen, beleggen of aflossen? Hier is geen eenduidig antwoord op te geven. Het aflossen op een hypotheek heeft diverse fiscale gevolgen. Voor de een positief, voor de ander weer niet.
Lees meer

Wanneer krijgt u uw schade vergoed?
Bij verzekeren draait het allemaal om risico’s en dan vooral om de onzekerheid of een risico zich daadwerkelijk voor gaat doen. De onzekerheid is eigenlijk wat een verzekeraar voor u verzekert. Is er géén sprake van onzekerheid dan biedt de verzekeraar geen dekking.
Lees meer

U kunt bij ons terecht voor allerlei soorten financiële vragen
Iedere ondernemer moet in zijn werk flexibel zijn. De wensen en vragen van klanten veranderen tenslotte met de tijd. Dat geldt ook voor ons.
Lees meer

Wilt u meer weten over uw individuele situatie? U bent slechts één telefoontje of email van ons verwijderd. Wij nemen graag tijd voor u.
Bel (0115) 61 28 05 of maak een afspraak via ons contactformulier.

CONFIDO HEMELAAR DE MEIJER - vertrouwd verzekerd!

Realisatie: TiDi Graphics