Voor nu en voor later

Wijzigingen, voorwaarden en de gevolgenAls financieel adviseurs krijgen wij dagelijks vragen van klanten over hun verzekeringen of hypotheek. Deze vragen kunnen ook bij andere relaties van ons kantoor leven. Vandaar dat we hier enkele antwoorden op vraagstukken behandelen waar u wellicht ook uw voordeel mee kunt doen. Heeft u ook een vraag, schroom dan nooit om contact met ons op te nemen. Laat ons u zo ontzorgen!

Studieschuld minder problematisch voor hypotheek
Vanaf 2015 bouwen studerende kinderen door het nieuwe leenstelsel een hogere studieschuld op. Dit kan invloed hebben op de hoogte van de hypotheek die zij na hun studie kunnen aangaan.
Lees meer

Wie betaalt de schade die de aanhangwagen veroorzaakt?
Het is weer de tijd van het jaar waarin veel mensen hun tuin ‘winterklaar’ maken. Er wordt volop gekapt en gezaagd en hele bergen tuinafval belanden in aanhangwagens.Maar hoe zit het eigenlijk met de verzekering als u een aanhangwagen van buurman of vriend gebruikt?
Lees meer

Werk nu aan een beter pensioen voor later
Op 1 oktober 2014 telde Nederland bijna 2,2 duizend inwoners van 100 jaar of ouder. Dit is ruim tweemaal zoveel dan op 1 januari 2000. Dit langer leven heeft er in geresulteerd dat ons AOW-systeem veranderd is.
Lees meer

Autobelastingen voor tussenjaar 2016 bekend gemaakt
Staatssecretaris Eric Wiebes van Financiën heeft recent zijn plannen voor veranderingen in de autobelastingen voor 2016 naar de Tweede Kamer gestuurd. Nou, de reacties daarop waren niet mals.
Lees meer

Wilt u meer weten over uw individuele situatie? U bent slechts één telefoontje of email van ons verwijderd. Wij nemen graag tijd voor u.
Bel (0115) 61 28 05 of maak een afspraak via ons contactformulier.

CONFIDO HEMELAAR DE MEIJER - vertrouwd verzekerd!

Realisatie: TiDi Graphics