Tekenen van groei

Wijzigingen, voorwaarden en de gevolgenDe media berichten dat de huizenprijzen weer licht stijgen. Dit is positief nieuws. Want dit betekent wellicht dat we echt de financiële crisis achter ons gaan laten. Voordat we het daadwerkelijk in onze portemonnee gaan voelen dat de economie weer aantrekt, zal er nog wat tijd verstrijken. Maar het positieve gevoel, daar kunnen we nu wel allemaal van genieten!

Waarom kiest u voor een persoonlijk adviseur?
Financiële vraagstukken zijn ingewikkeld. Het gaat vaak om grote bedragen en producten die u maar een paar keer in uw leven aanschaft. Bij complexe financiële producten als beleggingen, hypotheken en levensverzekeringen kunnen verkeerde beslissingen u vele duizenden euro's aan schade opleveren.
Lees meer

Belangrijke verschillen bij de autoverzekering
Veel autorijders hebben een WA-verzekering. Naast de WA-verzekering kan het verstandig zijn om een Schadeverzekering voor inzittenden (SVI) of een Ongevallenverzekering voor inzittenden (OVI) te sluiten.
Lees meer

Meld ons altijd een tweede (leegstaande) woning
Helaas zien we vaak bij klanten dat een woonhuis nog niet verkocht is terwijl de nieuwe woning al wordt opgeleverd. Meestal kiest men ervoor om in de nieuwe woning te trekken en de oude woning leeg te laten staan of deze te verhuren. In beide situaties is het van groot belang om de verzekering aan te passen op deze nieuwe situatie.
Lees meer

Verantwoord sparen voorkomt teleurstelling
Het liefst worden we slapend rijk. Maar helaas, in de echte wereld komt dat zelden voor. Dus gaan we op zoek naar alternatieven. Hoe kunnen we met zo min mogelijk moeite, zo veel mogelijk geld verdienen?
Lees meer

Wilt u meer weten over uw individuele situatie? U bent slechts één telefoontje of email van ons verwijderd. Wij nemen graag tijd voor u.
Bel (0115) 61 28 05 of maak een afspraak via ons contactformulier.

CONFIDO HEMELAAR DE MEIJER - vertrouwd verzekerd!

Realisatie: TiDi Graphics