Een lichtje in donkere dagen

Wijzigingen, voorwaarden en de gevolgenAls uw financieel adviseur zien we het als onze belangrijkste taak om u te helpen bij het afdekken van de risico’s die u loopt. Dat doen we door u hulp te bieden bij het verzekeren, maar ook door u adviezen te geven hoe u bepaalde risico’s kunt voorkomen.
Graag werken we met u vanuit een totaalplaatje om zaken goed op elkaar af te stemmen. Door een dergelijk overzicht kunnen we u ook gericht informeren over specifieke ontwikkelingen die voor u van belang kunnen zijn.

De prijs én voorwaarden voor zorgverzekeringen 2015 zijn bekend
Verzekeraars hebben de zorgpremies voor 2015 weer bekend gemaakt. Wat ons daarbij opvalt, is dat in de premie voor de basisverzekering grote verschillen zitten. Veel meer dan voorgaande jaren.
Lees meer

Dames, bent u straks ook afhankelijk van het pensioen van uw partner?
Uit recent onderzoek blijkt dat bijna de helft van de vrouwelijke werknemers in Nederland vertrouwt op de eigen partner als belangrijke inkomstenbron na de pensionering. 
Lees meer

Wat als uw rechtsbijstandsverzekeraar het niet met u eens is?
Veel mensen hebben zich met een rechtsbijstandverzekering verzekerd tegen de hoge kosten voor juridische hulp. De rechtsbijstandverzekering is een zogenaamde naturaverzekering. De rechtsbijstandverzekeraar keert geen geld uit, maar levert u een dienst.
Lees meer

Maximale Hypotheek berekenen
De woningmarkt trekt aan. Ook wij merken dat op kantoor. Steeds vaker vragen relaties ons om voor hen de leencapaciteit te berekenen voor het aangaan van een hypotheek. Dit doen wij natuurlijk graag.
Lees meer

Wilt u meer weten over uw individuele situatie? U bent slechts één telefoontje of email van ons verwijderd. Wij nemen graag tijd voor u.
Bel (0115) 61 28 05 of maak een afspraak via ons contactformulier.

CONFIDO HEMELAAR DE MEIJER - vertrouwd verzekerd!

Realisatie: TiDi Graphics