Einde of een nieuw begin?

Wijzigingen, voorwaarden en de gevolgenNederland blijft qua wetgeving continu in beweging. Zo wijzigt de studiefinanciering per 1 september aanstaande, is een deel van het nieuwe ontslagrecht al per 1 januari ingegaan en zal een volgend deel per 1 juli dit jaar ingaan. Dit zijn slechts enkele zaken die invloed kunnen hebben op uw persoonlijke financiën.

Ontslagrecht in Nederland is veranderd
Het ontslagrecht in Nederland verandert. Een deel van de veranderingen is al per 1 januari jongstleden ingevoerd. Het tweede deel van de wijzigingen gaat in per 1 juli 2015. De “Wet Werk en Zekerheid” heeft als doel ontslagprocedures sneller en eerlijker te laten verlopen.
Lees meer

Nieuwe studenten krijgen vanaf 1 september 2015 geen basisbeurs meer
Het is een feit: het sociaal leenstelstel komt er. Dit betekent dat studenten die op 1 september 2015 naar het hbo of de universiteit gaan, geen basisbeurs meer krijgen. Nieuwe studenten kunnen dan alleen nog geld lenen.
Lees meer

Bent u gestopt met roken en houdt u het al twee jaar vol? Pak dan nu uw voordeel
Misschien hebt u als goede voornemen dit jaar besloten om te stoppen met roken. Ja? Indien u een overlijdensrisicoverzekering heeft dan betaalt u nu als roker meer premie dan de niet-rokers. Diverse verzekeraars geven korting op de premie aan niet-rokers.
Lees meer

De groei van de verkoop van huizen neemt verder toe
Velen hebben er lang naar uitgekeken: een opleving van de huizenmarkt. En het ziet er naar uit dat die er nu ook daadwerkelijk is. In het laatste kwartaal van 2014 zijn maar liefst 30% meer huizen verkocht dan in dezelfde periode vorig jaar.
Lees meer

Wilt u meer weten over uw individuele situatie? U bent slechts één telefoontje of email van ons verwijderd. Wij nemen graag tijd voor u.
Bel (0115) 61 28 05 of maak een afspraak via ons contactformulier.

CONFIDO HEMELAAR DE MEIJER - vertrouwd verzekerd!

Realisatie: TiDi Graphics