Vol vertrouwen vooruit

Wijzigingen, voorwaarden en de gevolgenEen lage rente en relatief lage huizenprijzen maken dat steeds meer starters serieus overwegen een huis te gaan kopen. Deze ontwikkeling in de markt juichen wij als financieel adviseurs toe. Het maakt dat de markt weer in beweging komt. Dat bijvoorbeeld jonge gezinnen naar een groter huis kunnen uitkijken en ga zo maar door.
Wij voelen dat dit positieve sentiment doordringt in de huishoudens. Gelukkig maar, we zijn er allemaal aan toe.

Meer vertrouwen in de woningmarkt!
Wat een goed nieuws om te horen: vier op de tien starters verwacht dit jaar een bod uit te brengen op een koopwoning. De voornaamste redenen voor het bod zijn de aantrekkelijke huizenprijzen en de lage hypotheekrente.
Lees meer

Neem uw reisverzekering onder de loep
Uit onderzoekt blijkt dat 35% van de Nederlanders hun reisverzekering niet controleert voordat zij op reis gaan. De kans op onder- of oververzekering is daardoor groot.
Lees meer

Belastingaangifte
Bent u al gestart met uw belastingaangifte? En hebt u in 2014 hoge zorgkosten gemaakt? Het kan namelijk dat deze rekeningen ervoor kunnen zorgen dat u minder belasting hoeft te betalen. Het is belangrijk om te weten dat de regels hierbij streng zijn, maar het is de moeite waard om hier toch even stil bij te staan.
Lees meer

De AOW-leeftijd gaat vanaf 2016 versneld omhoog
De kans is groot dat uw AOW-leeftijd (een stuk) hoger ligt dan 65 jaar. De AOW-leeftijd wordt vanaf 2016 in stappen van 3 maanden en vanaf 2018 in stappen van 4 maanden verhoogd. Daarmee wordt de AOW-leeftijd 66 jaar in 2018 en 67 jaar in 2021.
Lees meer

Wilt u meer weten over uw individuele situatie? U bent slechts één telefoontje of email van ons verwijderd. Wij nemen graag tijd voor u.
Bel (0115) 61 28 05 of maak een afspraak via ons contactformulier.

CONFIDO HEMELAAR DE MEIJER - vertrouwd verzekerd!

Realisatie: TiDi Graphics